Hur vi jobbar

WEGE erbjuder er hjälp, råd och resultat i allt från det lilla jobbet till det stora projektet. Vi arbetar efter en process bestående av fyra delmoment. Uppstart, utförande, leverans och uppföljning. Arbetsprocessen syftar till att skapa en tydlig väg från första kontakt till avslutat projekt.

Uppstart

I uppstartsfasen utses en projektledare som tillsammans med er gör en behovsanalys av ert projekt, rådgiver kring bästa lösningar och ser till att alla förutsättningar är på plats inför utförandefasen.

Utförande

Utförandet syftar till design och produktion. Vi formger, formatanpassar. trycker, broderar eller bygger er lösning och utgår alltid från vad ni har i nuläget och vad som krävs för att nå bästa resultat.

Leverans

I leveranssteget får ni sedan er lösning på plats. Antingen i form av ett paket på posten eller genom att vi kommer ut och monterar skylt eller dekor.

Uppföljning

När arbetet väl är utfört ser vi till att följa upp det. Behöver något åtgärdas, repareras eller om ni vill ha hjälp och råd i någon annan fråga finns vi där för er.

Kompetenser

Idé & design

Vi har mångårig erfarenhet av att designa allt från loggor till förpackningar. Är ni ett nystartat företag som behöver hjälp med idéarbete och framtagning av en grafiska profil eller vill bygga ett nytt koncept inom ramen för er existerande verksamhet hjälper vi till med snygg och smart design.

Wayfinding & skyltning

Under våra år som skyltmakare har hänvisningsskyltning blivit ett allt vanligare behov hos våra kunder. Vi hjälper er att skapa smarta flöden där era kunder eller besökare snabbt och smidigt hittar rätt på t.ex. mässgolvet, parkeringsgaraget eller butiken.

Montage & reparation

Vi är experter på skyltar och hanterar hela processen från att ta fram er unika skylt och montera denna på bästa sätt utifrån er specifika situation till att reparera gamla skyltar eller ansöka om rätt bygglov för montaget.

Kontakta oss

Våra senaste projekt

Följ oss på Instagram
Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du vår integritetspolicy.
Integritetspolicy
Jag accepterar