Trycksaker

Vi producerar allt från kataloger, visitkort och roll-ups till menyer, flyers och dekaler. Vi tar fram print och trycksaker till alla typer av tillfällen och företag. Har ni inte själva möjligheten ta fram original, eller om ni har kört fast och vill ha nya idéer/infallsvinklar låt oss hjälpa er, vi på WEGE har mångårig erfarenhet inom detta område.

Papperstryck

Vi trycker visitkort, kuvert, brevpapper, pärmryggar, offertmappar och mycket annat vi är vana att se omkring oss i arbetet. Oavsett om ni bara behöver fylla på eller om ni är ett nystartat företag så ser vi till att det blir som du vill – snyggt och snabbt.

Expomaterial

Här hittar du mässdisplayer, roll-ups, pop-up-väggar, golvdekaler, ja, till och med möbler av kartong med tryck på! Med effektiva produkter blir du garanterat uppmärksammad i mässhavet!

Special

Har du behov av en speciell kartong eller en mapp i ett särskilt format? Kanske vill du göra din produkt mer exklusiv med ett unikt emballage? Lugn – vi fixar det! Naturligtvis med rätt kvalitet och med din profil tydligt synlig. Testa oss gärna! 

Kontakta oss

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du vår integritetspolicy.
Integritetspolicy
Jag accepterar