Om oss

I 10 års tid har vi producerat reklam för våra kunder. Med gedigen erfarenhet leder vi er genom hela processen från idé och design till leverans och montering. Vi hjälper även till med allt från projektledning och rådgivning till ansökningar och wayfinding. Tillsammans skapar vi den bästa lösningen för er!

WEGE grundande 2013 av Otto Wijkmark och Thomas Geijer. Tillsammans har vi en bakgrund inom grafisk design, försäljning och reklamproduktion inom en rad olika branscher och detta visar sig varje dag i arbetet med WEGE.

Idag är det fortfarande Otto och Thomas tillsammans med ett gäng kompetenta anställda och underleverantörer som driver WEGE framåt med ert bästa i fokus.

Miljödokument

WEGEs miljöarbete består i att kontinuerligt utveckla arbetet med och minskandet av vår klimat och miljöpåverkan där vi kan, för att bli ett långsiktigt hållbart företag. Vi undersöker ständigt möjligheten att erbjuda miljöanpassade alternativ i alla våra produktkategorier och strävar efter att arbeta med miljövänliga tekniker, material och leverantörer. 

Som en del i detta arbete kommunicerar vi vår ambition till medarbetare och leverantörer för att tillsammans skapa bästa möjliga förutsättningar för ett hållbart agerande. WEGE skall drivas i enlighet med rådande miljölagstiftning samt uppnå de fastställda miljökrav som finns från myndigheterna.

I det dagliga arbetet ser vi till att minska svinnet i produktionen så mycket det bara går och återanvänder material där det går och återvinner material som är uttjänt. Vi arbetar aktivt med smarta transporter och bra miljöval i inköp till kontorets verksamhet.

Kontakta oss

Våra senaste projekt

Följ oss på Instagram
Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du vår integritetspolicy.
Integritetspolicy
Jag accepterar